Zero waste производители - zerowaste.bg
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв.

Zero waste производители

Yogh soap

Yogh е бългрски бранд за натурална козметика. Мисията им е да революционизират навиците на потребителите с натурална, минималистична козметика. Те избират естествения, семпъл начин на живот с минимален отпечатък върху природата.

Yogh не използват и не предлагат продуктите си в пластмасови опаковки.

Wrap Around

Зад бранда стои млада двойка ентусиасти, които се борят с употребата на еднократна пластмаса. Така се ражда и идеята за Wrap Around. Те произвеждат така популярните восъчни кърпи.

А споменахме ли, че са произведени в България..?

Ben&Anna

Ben&Anna са двойка веган ентусиасти, които са приели устойчивия начин на живот. В търсене на веган дезодорант с изчистен състав, Анна решава да създаде сама продукт за себе си.

Така се ражда и бранда – Ben&Anna!

Nordics

Zero waste грижа за зъбите.

Nordics е създадена с идеята да промени традиционните стоматологични продукти към едно по-добро и устойчиво бъдеще.

Тяхната история започна през 2015 г. и оттогава са се превърнали в една от най-бързо развиващите се марки за стоматологични грижи.

Neat.

“Повечето продукти за почистване съдържат 90% вода.”

Neat смятат, че не е необходимо да продават и транспортират вода, затова създават силно концентрирани продукти за почистване на дома.

OceanSaver

OceanSaver са създадени благодарение на силната любов към океана.

Те произвеждат продукти за почистване на дома, които са изцяло веган, нетоксични и 100% биоразградими. Тяхната мисия е да предотвратят 1 милион бутилки да достигнат до водните басейни.

ecoLiving

EcoLiving са както дистрибутори, така и производители на страхотни продукти. Те предлагат козметика, продукти за дома, препарати и пособия за почистване.

Те партнират с Eden Reforestation Projects и 1% for the Planet, които са страхотни организации, помагащи на нашата планета.

Konopi:

Konopi са твърди шампоани и балсами с НУЛЕВ въглероден отпечатък, изцяло произведени в България.

Продуктите са изработени ръчно, което означава, че не са генерирани никакви въглеродни емисии при производството.Опаковките са 100% без пластмаса.

Zero Waste Path:

Още през 2016 година, вдъхновена от Лаурен Сингър и нейния буркан с отпадък, Бианка променя възгледа си за отпадъка. През 2018 година тя и приятеля й създават бранда ZeroWastePath. С внимателно подбраните си съставки, желанието и любовта, които са вложили, продуктите им се превръщат в любими!…

LastObject

LastObject са датска фирма, която изработва природосъобразни и zero waste продукти за лична хигиена. Те изработват продуктите си локално в Копенхаген, Дания. Част от производственият им процес включва рециклиране на използваната вода в closed loop system, което допълнително пести природните ресурси. Тяхната мисия е да произвеждат устойчиви продукти, които да изместят тези за еднократна употреба.

Baba’s Soapery

Baba’s Soapery е първия бранд в магазина и всички продукти са произведени изцяло в България! Те споделят нашата мисия за намаляне на въглеродния отпечатък върху природата. Зад прекрасните продукти стои Лина от град Пловдив, която е дипломиран формулатор на органична козметика. Тя цели да предлага на пазара козметика с внимателно подбрани съставки.

Amalina

Зад бранда стои Антоанета, която създава щадящ и ефективен перилен препарат.
Той е формулиран с нежност към кожата, с натурални съставки, без тестове върху животни и веган. Amalina са изцяло насочени към ефективни, но в същото време и щадящи препарати.

Morava

Философията на Morava се гради на едно основно вярване – в природата и билките се крият най-силните лекове срещу всички малки злини, които ни се случват докато правим всички онези неща, които ни зареждат с енергия и вдъхновение. Било то любим спорт, хоби или ежедневната ни работа. Всеки продукт е със състав от натурален произход. Всеки един продукт е ръчно направен, отделено му е внимание и време, за да са сигурни, че това което купувате е точно това, което очаквате. Техните опаковки са екологично чисти, лесно преносими, удобни за ползване и винаги до вас.

10%

Абонирай се и получи 10% отстъпка! 🎁

Абонирай се да получаваш специални оферти, намаления и нови продукти!

Ние не изпращаме спам! Прочети нашата политика за поверителност за повече информация.